keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tuomas Hyrskyn risotto-ohje

Tässä myymälässä vierailevan kokin, Tuomas Hyrskyn maukkaan parsarisoton ohje kaikille siihen ihastuneille ja muille kiinnostuneille!

4 henkilölle tarvitset:

500g parsaa
4dl risottoriisiä
7-8dl parsan keitinvettä
1dl valkoviiniä
2 pientä sipulia
suolaa
mustapippuria
parmesaania

1. Kuori parsat ja poista puumainen tyvi. Keitä parsoja suolavedessä n. 3minuutin ajan. Ota keitinvesi talteen.
3.  Pilko sipulit ja freesaa ne joko voissa tai öljyssä. Lisää huuhdeltu risottoriisi ja freesaa kunnes läpikuultavaa. Ala lisäämään nestettä joukkoon kerralla niin paljon kun se jaksaa imeä.
4. Mausta lopuksi tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla lisää parmesaania makusi mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti