Pro Balance-veitsiesittelyn lomassa uskollinen kokkimme Tuomas Hyrsky valmisti suussa sulavan pehmeää thaimaalaista hedelmäsalaattia. Erinomaista vaihtelua perinteiselle hedelmäsalaatille saat noukkimalla hedelmiä hieman kauempaa kuin omasta omenapuusta.
Eksoottisen maun tuovat:
1 pitaya
1 kookos
1 mango
1 tölkki kookoskermaa
1 tölkki kondensoitu maitoa
Pilko mango ja pitaya (varo mangon isoa kiveä!) sekä riko kookospähkinä (vaikka rajulta kuulostaa, vasara on erinomainen apuväline sen rikkomiseen). Kuoren irrottua puolita kookospähkinä lavuaarin yllä, jotta et sotke sisältä tulevalla kookosmaidolla. Sekoita kookoskerma sekä kondensoitu maito sekaan ja nauti. Koristeluun Hyrsky käytti mansikoita. Kannattaa koittaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti