keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Keväistä juhlaherkkua Äideille ja muille herkuttelijoille!

No niin, aika kuluu ja paljon ehtii tapahtua...

Vielä on kirjoittamatta teille, mistä tämä kaikki HEIROL- tarina alkoi, sekä mielenkiintoisesta myymäläremontistamme...  En ole myöskään paljastanut hulvattoman hauskoja kuvia HEIROL shopin avajaisista, mutta lupaan paljastaa sieltä teille parhaat palat...!

Nyt shopissa ollaan kuitenkin jo iloisesti työn touhussa - asiakkaat ovat löytäneet meidät ja myymälämme, mikä tuntuu oikein mukavalta! Me itse viihdymme myymälässämme loistavasti ja tuntuu, että monet asiakkaatkin ovat ihastuneet tuohon ainutlaatuiseen myymälään ja myymälämiljööseen! Jos et ole vielä käynyt meillä, niin tulethan ihmeessä piakkoin - lämpimästi tervetuloa!
Toivomme todella antavamme teille kaikille ihanan ja yllättävän ensivaikutelman, ja toivomme sen kantavan myös seuraavaan käyntiinne, jotta tulisimme tapaamaan usein HEIROL shopin merkeissä!

Myymälää suunnitellessamme yhtenä johtoajatuksena oli, että asiakkaan myymälään sisään astuessa, hänet valtaisi  tunne ja tunnelma tuoksuvasta, herkullisesta, lämminhenkisestä ja persoonallisesta HEIROL-keittiöstä, jossa tuoksuu hyvä ruoka ja ihanat leivonnaiset!

Siksipä meillä myymälässä sopivan hetken tullen paistetaan pullaa ja tarjotaan asiakkaalle herkulliset espressot!

Olemme myöskin luvanneet jo myymälässä vierailleille asiakkaillemme monenmoisia teemapäiviä ja tapahtumia: Avajaispäivänä kokki Tuomas Hyrsky tarjoili meille herkullista parsarisottoa, (ohje edellisessä postauksessa), tällä viikolla


 torstaina 10.05. klo 11 - 13.30
kokki Tuomas Hyrsky valmistaa ihanaa Äitienpäiväherkkua -
Sitruuna-kermavanukasta mansikkasalaatin kera!

(tule mukaan maistelemaan tai testaa herkku kotosalla, ohje alla)

...ja ensi viikolla on luvassa mielenkiintoinen Pro Balance-veitsiesittely a lá Rolf Moborg ja Tuomas Hyrsky! Tuosta veitsi-esittelystä kannattaa vinkata myös muille tutuille, varsinkin miehille, on nimittäin sen verran komeat ja erikoiset (lue miehekkäät ja tekniset) veitset kyseessä, että nämä veitset hankittuaan, ei enää muita huolikaan! Nuo veitset on mahdollista säätää juuri käyttäjänsä otteeseen sopiviksi! Tervetuloa mukaan!

 Ai niin, mutta tässä vielä tuon ihanan keväisen Sitruuna-kermavanukkaan ohje;

Keväinen sitruuna-kermavanukasÄidille ja muille herkkusuille!
4 hlö:lle tarvitset:
½ l kermaa2 sitruunan raastettu kuori ja mehu2 dl sokeria
Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa.Pese sitruunan pinta hyvin lämpimällä vedellä ja harjalla.  Raasta sitruunan keltainen kuori raastimella – ei valkoista sisäpintaa.Lisää kattilaan sitruunan kuori ja mehu.
Sekoita ja jaa seos pieniin annosvuokiin.
Anna annosvuokien jäähtyä jääkaapissa nelisen tuntia.

LisukkeeksiMansikkasalaattia
rasia mansikoita
1 dl sokeria1 dl vettä
Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Anna liemen jäähtyä.Viipaloi tai pilko mansikat, ja kaada liemi mansikoiden päälle.Voit lisätä mansikkasalaattia sitruuna-kermavanukkaan päälle annosvuokiin tai tarjoilla sen eri astiasta.Koristele mintunlehdillä.Tarjoile Äidille ja nauti!


Suunnitteilla on myös pastakurssia, josta asiakkaat ovat olleet jo hurjan kiinnostuneita,  lettuhetkiä, suklaa- ja viinitastingejä...! Nam! Kun ajankohdat varmistuvat, saat varmasti tietää niistä ensimmäisten joukossa! Teemapäivistä ja elämysilloista voi myös kysellä myymälästä!

Hei, palataan taas!
Herkutellen, Pia

PS. Jos haluat postia esimerkiksi kursseista, voit jättää meille myymälään meiliosoitteesi, ensimmäiset kirjeet ovat jo lähteneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti